sHeader image
 

Andalusië-Almeria

  Home I Omgeving I Activiteiten I Sierra Nevada I Steden I Andalusië I Reserveren & Prijzen I Contact & Links I Review
   
 
Activiteiten English (United Kingdom)

Markt:
Er is iedere ochtend is er wel een Spaanse markt in de buurt, met een overvloed aan zeer smakelijke groenten en Mediterraans fruit maar ook volop kramen met kleding, schoenen, tassen, muziek enz.
Veel gezelligheid in een echt Spaanse sfeer.

Markten in de buurt van El Paradiso o.a.:

dag
plaats
Maandag: Huercal Overa
Dinsdag: Albox, Cuevas
Woensdag: Cantoria, Mojacar
Donderdag: Lorca
Vrijdag: Zurgena, Garrucha
Zaterdag: Arboleas
Zondag: Villaricos

Strand:
Op slechts 40 minuten met de auto bent u aan het heerlijke zandstrand van bijvoorbeeld Mojacar, Garrucha, Vera Playa, San Juan, Palomares Villaricos de meeste zijn strandwacht. Mojacar heeft veel trendy bars waar je terecht kan voor lekker eten en drinken. Je kan er zelfs op een kameel rijden!
Aan de boulevards is een keur van restaurants te vinden en leuke winkeltjes. Een echte aanrader voor een lekker dagje strand.

Iets voorbij Villaricos richting San Juan zijn tussen de rotspartijen kleine strandjes te vinden.

Golf:
De moderne golf "Marina Golf Mojácar", ligt aan de kust van Mojacar. Voor meer info: http://www.marinagolf.com/ en bij Vera Playa o.a. is een nieuwe golfbaan aangelegd met 18 holes. Voor meer info: www.valledeleste.es

Karten:
Er is een mogelijkheid voor zowel volwassen als kinderen om te gaan karten. De kartbaan ligt in Garrucha op ongeveer 35 mintuten rijden vanaf El Chopo. Voor meer informatie: www.kartinggarrucha.es

Wakeboarden:
Een bezoek aan de onlangs geopende kabel ski park Cuevas Canal, neem een kijkje op de website www.wasawake.com , voor degenen die graag wakeboard het is fantastisch. Elke dag open van 8u tot het donker. Prijs is 40 euro voor een uur, dus als er twee van u het is 20 euro per stuk, 4 van je het is slechts 10 euro per stuk. Er is een kleine bar daar en als je niet beschikt over een eigen apparatuur die u kunt huren van hen.

Fietsen & wandelen:
In de omgeving is voldoende mogelijkheden voor een wandenling of een fietstocht, afhankelijk van het niveau is er voor elk wat wils. De buurman heeft een wandelclub die iedere woensdagochtend voor zonsopgang een wandeling organiseerd. Bij de villa staan ook nog twee moutinebikes, die kunt gebruiken voor een fietstoch. misschien kan je aansluiting vinden bij de Rabobankwielerploeg, deze trainen 's winters meestal in de beurt.

Uitgaan & Restaurants:

Er zijn verschillende leuke restaurants waar je voor een hoofdgerecht ca. € 10,= betaald. Aan de boulevards van Mojacar, Garrucha is een keur van restaurants en trendy strandtenten zoals BBME Mojacar of Mandala te vinden en leuke winkeltjes. Een echte aanrader voor een lekker dagje strand.

   
 
 
karten
 
wakeboarden